Левски (София)Футбол

Стана ясен часът на една от контролите на Левски

Левски публикува програмата си за предсезонните контроли и началото на подготовката си за новия сезон. Една от контролите ще се проведе на 8 юли срещу кипърския гранд АПОЕЛ Никозия.

Вероятно мачът ще се играе в Правец, където двата отбора ще се подготвят за срещата. Първата проверка на „сините“ е срещу новака в Първа лига Етър на 30 юни, а на 4 юли те ще играят срещу втородивизионния Марица Пловдив. Ботев Враца също обяви контролен мач срещу Левски, но все още не е ясно дали той ще се състои.

profittips-the best football tips

Подготовката на Левски за новия сезон започва на 21 юни сряда в 19:00 часа. Очаква се всички играчи да присъстват с изключение на тези, които са били повикани в националните отбори. Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Марин Петков, Андриан Краев, Илиян Стефанов както и Асен Митков и Антоан Стоянов, които са в селекцията до 18 години, няма да присъстват на първата тренировка.
Преди нея новият треньор Николай Костов се очаква да проведе пресконференция. През първите пет дни от подготовката си „сините“ ще тренират в домашни условия, а на 27-и юни ще заминат за Правец, където ще продължат със сериозната част от подготовката си.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker