Други отбориПърва лигаФутбол

Александър Томаш приключи с Локомотив Пловдив!

Само няколко седмици след като Александър Томаш подписа нов двугодишен договор с Локомотив Пловдив, стана ясно, че треньорът напуска пловдивския отбор.

Сутрешната тренировка на отбора е била водена от помощниците на Томаш, а по неофициална информация причината за раздялата е конфликт между него и Христо Крушарски, който е ескалирал днес.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

Уважаеми локомотивци,

Днес се проведе среща между собственикът на Локомотив Христо Крушарски, изпълнителният директор Венко Рахталиев, спортният директор Илко Пиргов, членът на борда на директорите Димитър Палазов и Александър Томаш.

След нея беше взето решение Александър Томаш да не води повече Локомотив. В момента текат преговори между клуб и старши-треньор относно разтрогването на договора.

Треньорите в спортно-техническия щаб Константин Мирчев и Христо Колев ще водят “черно-белите” в предстоящата среща с ЦСКА-София в неделя от 20:30 часа на “Лаута”.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker