НационалиФутбол

Ян Облак: България е труден съперник

Капитанът на Словния Ян Облак коментира равенството 1:1 срещу България в Любляна. Стражът на Атлетико Мадрид оцени селекцията на Илиан Илиев като труден противник.

„България, която Словения не успя да победи и след шестия мач между двата отбора, се очертава като труден съперник. И това се потвърди, след като днес българите вече водеха след по-малко от пет минути игра. Труден мач, особено в подготвителния период, когато тренировките са малко по-тежки. Срещнахме труден противник. България вече игра много добре в квалификациите срещу Сърбия, а накрая завърши наравно срещу Румъния. За съжаление не спечелихме. Бързо допуснахме гол, но отговорихме добре. Трябва да продължим напред, някои неща направихме добре, други трябва да поправим“, каза Облак.

„Човек се учи от мач на мач и вярвам, че този мач ще ни покаже определени неща за Европейското първенство. Това беше последният подготвителен мач, в който всяка контузия би означавала сбогом на Европейското първенство. Колко трудно е за един играч да се отърси от тези чувства и да се представи по най-добрия начин? Аз лично не страдам от такива притеснения, но всеки отговоря за себе си. За себе си знам, че отивам в Германия с максимално чувство за отговорност“, добави вратарят на Атлетико Мадрид.

За Словения контролата беше генерална репетиция преди Европейското първенство. Тимът е в група “C” заедно с Дания, Сърбия и Англия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker