Първа лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 готви нов изходящ трансфер, младежки национал избра следващия си клуб

Един от най-силно представящите се млади футболисти на ЦСКА 1948 Росен Божинов по всяка вероятност ще бъде трансфериран в чужбина през лятото. Интересът към 19-годишния бранител на „червените“ е сериозен и голям е шансът да се стигне до сделка с чуждестранен клуб.

Младежкият национал е избрал къде ще продължи кариерата си – белгийския Роял Антверп, твърди „Dsport.bg“. Скаути на белгийския тим са наблюдавали Божинов в края на сезон 2023/24.

Росен Божинов е част от ЦСКА 1948 от 2022 година, а преди това бе част от ЦСКА София. През зимата той изкара пробен период в полския Шльонск Вроцлав, но тогава до трансфер не се стигна.

profittips-the best football tips

Младият защитник бе основна част от отбора, класирал се за Лигата на конференциите. Божинов записа 18 мача за първия тим на ЦСКА 1948 и още 12 за дубъла.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker