Футбол

Изненада! Стойчо Младенов поднови треньорския си лиценз

Стойчо Младенов поднови лиценза си УЕФА-Про. Той се е явил в НСА на курсовете, организирани от БФС и треньорската школа, за да запази правото си да практикува като треньор.

Този ход е изненадващ на фона на думите, излезли от устата на самият Младенов преди време. Малко преди да бъде назначен като оперативен директор в бистришкия ЦСКА 1948, той заяви, че спира с треньорската дейност.

profittips-the best football tips

Явно плановете на Младенов са се променили. Трансферът му в Бистрица успя да го скара с мнозинството фенове на ЦСКА, но въпреки това все още има шанс той да си намери работа в някой футболен клуб от Европа или Азия при взаимен интерес между двете страни.

Друга легенда на ЦСКА – Пламен Марков, не е подновил своя лиценз. Той е преценил, че треньорският занаят вече е част от миналото за него.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker