Левски (София)Първа лигаФутбол

Ивелин Попов: Успех на Станислав Генчев! Ако е треньор на Левски догодина на 28 май, поемаме рождения ден на жена му

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов сподели впечатленията си от назначаването на приятеля си Станислав Генчев като старши треньор на Левски. Попето заяви, че догодина, на 28 май, ще поеме рождения ден на съпругата на Генчев, ако специалистът все още е начело на „сините“.

„Пожелавам успех на Станислав Генчев. Разминахме се в Ботев. Жена му имаше рожден ден на 28 май. Казах на моята съпруга така: „Няма да купуваме подарък сега, ще кажем на Генчев, че ако догодина на 28 май все още е треньор на Левски, рождения ден го поемаме ние!“, разкри Попов в подкаста „Код Спорт“.

profittips-the best football tips

„Той има успехи като футболист на Левски. Професионалист е, диалогичен и мисля, че натрупа опит и в Лудогорец, и в Ботев. Работи му се. Работлив е, което е много важно за отбор като Левски. В Ботев нямаше кой да му пази гърба и самото му идване от Локо София в Ботев… По-различно е“, коментира още Попов.

„Наско Сираков ми каза, че съм приключил за футбола и трябва да облека костюма. Аз обаче отидох в Ботев Пловдив и спечелих Купата на България, след което му изпратих специален SMS“, разказа Попето по време на разговора.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker