ФутболЦСКА-София

Легенда на ЦСКА: Не разбирам как изчислиха тези 3 трансферни прозореца

Бившият футболист и легенда на ЦСКА Ангел Червенков коментира пред „Мач Телеграф“ казаното на пресконференцията този понеделник. Той се възмути от избора на чуждестранен треньор и остана в недоумение относно методиката, по която са изчислени споменатите три трансферни прозореца, които били нужни на новите босове за изграждане на стойностен отбор.

„Хората искат да имат повече яснота какво трябва да се промени в ЦСКА. Целите са ясни – трябва да има боеспособен отбор, който да се пребори за шампионската титла. Публиката е зажадняла за нещо по-сериозно, защото толкова години вече няма титла и на феновете им идва в повече. Видяхме и тяхната реакция срещу ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

Интересно е, че отново се залага на чуждестранен треньор. Не мога да си обясня каква е причината, ето обаче, че това е така. Мислех, че ще се заложи на български специалист. От ЦСКА заявиха, че ще са им нужни три трансферни прозореца, за да имат наистина силен отбор. Не разбирам как точно ги пресметнаха.

Всеки един клуб на нивото на ЦСКА трябва да разполага с последователност в преследването на целите. Трябва да има яснота в политиката и постигането на целите. Необходимо е да имаш ядро от силни и перспективни български футболисти. Добре е да има и млади таланти.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker