Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ВИДЕО: ЦСКА започна подготовка с едно ново попълнение

ЦСКА започна подготовката за сезон 2024/2025 под ръководството на новия си треньор Томислав Стипич. Единствено Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получиха повече време за почивка поради ангажиментите с националните си отбори.

Към „червените“ се присъедини първото ново попълнение Иван Тасев от Пирин Благоевград. От наем се завърнаха Асен Дончев, Марк-Емилио Папазов, Симеон Александров и Росен Маринов. С отбора подготовка започнаха и млади футболисти от академията и дублиращия отбор Юлиян Илиев, Наско Цеков, Лъчезар Иванов , Петко Панайотов, Алесандро Николов и Теодор Апостолов.

profittips-the best football tips

От днес, 15-ти юни, тимът ще има по две тренировки на ден. В понеделник и вторник ще се проведат медицински прегледи.

След една седмица е първата контрола на „червените“. Тя е срещу отбора на Беласица на базата в Панчарево.

ЦСКА ще проведе открита за медиите тренировка, която ще бъде на 19-ти юни. Клубът очаква представителите на медиите в 9:15 часа пред входа на базата в Панчарево.

В 9:40 журналистите ще имат възможност за интервю с Томислав Стипич, както и играч на ЦСКА. В 10:10 ч. започва тренировката на отбора.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker