Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Още двама футболисти си тръгват от Локомотив София

Централният бранител на Локомотив София Диме Димов е поредният футболист, който напуска клуба, съобщават медиите в Северна Македония.

Раздялата на футболиста с „железничарите“ става, въпреки че Димов имаше още една година в договора си. Между двете страни има сериозни разминавания относно финансовите условия. От Локомотив София са му предложили да остане при намалена заплата, но Димов не е приел отправеното му предложение.

profittips-the best football tips

30-годишният защитник с фланелката на Локомотив София изигра 35 от възможните 36 мача през приключилия сезон и не игра само в двубоя срещу Етър заради наказание за 5 жълти картона.

Междувременно, втородивизионният Добруджа опитва да привлече Калоян Кръстев за заместник на избралия да продължи в Етър голмайстор Преслав Йорданов, а шансовете на 25-годишния нападателя да не остане в „Надежда“ са големи.

Представителният отбор на Локомотив София се събира за първа тренировка в понеделник (17-и юни) от 18:00ч. на стадион ,,Локомотив“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker