Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Крило се завръща в Локомотив София, „червено-черните“ се подсилват и с нападател

Трансферното лято в Локомотив София продължава с пълни обороти. Считаният за нов треньор на столичните „железничари“ Иван Колев ще има на разположение двама нови футболисти.

С тима ще започне тренировки 18-годишият нападател Алекс Петров. Младокът идва от Янтра, но е юноша на софийския Септември. Освен него „железничарите“ преговарят с бившия нападател на тима Юлиан Ненов, който напусна Хамрун Спартанс в началото на май и е близо да завръщане на стадион „Локомотив“.

profittips-the best football tips

Сезон 2024/2025 за Локомотив София започва днес от 18:00 часа, когато „червено-черните“ се събират за първа тренировка, като почти сигурно е, че Иван Колев ще изведе отбора на терена.

Вероятно помощник на Колев ще бъде юношата и бивш играч на Локомотив Юлиян Петков, а за вратарите ще отговаря друг свързан исторически с клуба – Владимир Манолков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker