Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

ВИДЕО: Локомотив София започна подготовка за новия сезон, Иван Колев е новият треньор на столичните „железничари“

Новият треньор на Локомотив София се Иван Колев. Опитният специалист се завръща в „Надежда“, където днес изведе 15 футболисти на първата тренировка за новия сезон. Единствено Стефан Ламбезе получи допълнителна почивка заради ангажимента си с националния отбор на Хаити.

Колев заменя на поста Красимир Балъков, който бе треньор на „червено-черните“ в последните 5 мача от изминалия сезон. В щаба му влизат още Юлиан Петков, който ще бъде негов помощник, Владимир Манолков, който ще отговаря за подготовката на вратарите, както и кондиционният специалист Николай Георгиев.

„Отдавна съм престанал да изпитвам някакви специфични чувства някъде. Идвам с амбиция да свърша работата, която трябва. Тук ми е позната обстановката. Има напускащи състезатели. Тепърва отборът ще се окомплектова. Предполагам, че в най-скоро време ще имаме това, от което се нуждаем“, сподели Колев.

„Сигурното ще го видите на терена. Започваме с 15 футболисти, двама ще се присъединят на по-късен етап. Голяма част от състава е тук. На нас ще ни трябват хора, които да отговарят на идеите ни за игра, за да има един достоен Локомотив. Търсим хора, които искат да се развият и да бъдат част от нещо сериозно. Виждам, че положението е много добро – имаме топки, стадион.

„Локомотив беше отборът, който най-малко заслужаваше да изпадне. Амбицията ни за този сезон е представянето ни да бъде доста по-добро. Ще търсим по-добро класиране“, добави новият треньор на „червено-черните“.

profittips-the best football tips

„Моята треньорска орисия е много странна. В България съм работил с отбори, които са изпаднали в тежко положения. Гарантирам, че много по-добре е да работиш във финансово уредени отбори. Не знам как ще се развие финансовото състояние. Оттеглянето на досегашния спонсор е доста неприятно, но съм сигурен, че ръководството прави всичко възможно да го замени. Нека караме стъпка по стъпка“, заяви Иван Колев.

Междувременно, Локомотив София обяви раздялата с шестима футболисти. Това са Бабукар Гайе, Симеон Мечев, Антони Иванов и Димитър Митков, на които договорите изтекоха и не бяха подновени.

Карлос Франса и Красимир Милошев предпочетоха да продължат кариерата си в чужбина, въпреки желанието на клуба те да подновят своите договори, написаха от клуба.

Отборът ще се подготвя на домашни условия, като вече са уредени и 4 контроли. На 29-ти юни отборът ще се изправи срещу втородивизионния Марек Дупница. На 3-ти юли съперник е Етър Велико Търново, а 3 дни по-късно Локомотив София ще срещна тима на Ботев Враца. Последната контролна среща се очертава да бъде срещу тима на Монтана

TribunaSofia.bg споделя видеоклип от първото интервю на Иван Колев:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker