Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Генчев тропна по масата и привика играчите на важен разговор

Новият треньор на Левски Станислав Генчев е провел индивидуални разговори с футболистите по време на лагера в Правец, съобщава „Блиц“.

Целта на срещите била да се разберат причините за непопадането на тима в евротурнирите. Генчев е искал да чуе мнението на играчите по темата, която вълнува многобройните фенове на „сините“.

profittips-the best football tips

Освен това специалистът е провел анкета кой футболист да носи капитанската лента през новия сезон. Окончателното решение ще е негово, но е искал да чуе мнението на играчите. Генчев планира да се допитва до футболистите си и по други важни въпроси. Той се стреми да изгради близки отношения с играчите си, за да подобри комуникацията и работата в екип.

Междувременно, ръководството на Левски, заедно с Генчев, работят активно по лятната селекция. Очаква се хърватинът Столник да се присъедини към тима от 1 юли.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker