Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Тим от Италия иска полузащитник на Левски

Италианският Емполи е предприел по-сериозни действия относно привличането на полузащитника на Левски, Антоан Стоянов, инфромира „Мач Телеграф“.

От клуба имат намерения да го вземе под наем в рамките на още една кампания, като през следващото лято евентуално ще вземе решение дали да го откупи, или не. Интригуващ обаче е фактът, че точно другото лято изтича контракта на футболиста на столичани.

profittips-the best football tips

От „Герена“ все още няма категоричен отговор на офертата, като запознати смятат, че ръководството не е особено очаровано от нея. Това се отнася и за Стоянов, който очаквал италианският тим да го вземе за постоянно.

На „Карло Кастелани“ пристигна нов директор на школата, който вероятно не се доверява на докладите, които е получил за Антоан и иска да се увери, че притежава нужните качества.

Снимка: Strartphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker