ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА вади огромна сума за бомбастичен трансфер

ЦСКА се е прицелил във футболист , който през миналия сезон е играл във Втора Бундеслига, твърди „Тема Спорт“.

Миналата седмица се появиха информации, че от Борисовата градина са в напреднали преговори за нападател от второто ниво на немския футбол, но проверка показа, че всъщност става въпрос по-скоро за крило, което може да атакува и от втора позиция. Ако трансферът бъде финализиран, той ще е един от най-скъпите за ЦСКА през лятото.

profittips-the best football tips

Отделно „червените“ правят всичко възможно да се подсилят центъра на отбраната, където бях напуснати от цели трима футболисти – Матей, Махмутович и Кох.

Там също има напреднали преговори с опции от втора френска дивизия, както и от норвежкия елит. Припомняме, че в ЦСКА вече има трима играчи от скандинавската страна – Линдсет, Хайнц и Скаршем.

До момента единственото ново попълнение в ЦСКА е крилото Иван Тасев от Пирин. Армейците публикуваха в събота негова снимка от контролата с Беласица и написаха: „Червеното ти отива“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker