Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Томислав Стипич: Решението за Де Нойер бе взето за доброто на клуба!

Старши треньорът на ЦСКА-София Томислав Стипич сподели впечатленията си след победата в контролата срещу Крумовград в Банско.

„Добър мач за нас. Всички футболисти играха. Добър резултат – 2:0, без да допуснем гол. Можем да бъдем доволни към настоящия момент“, сподели Стипич.

„Скаутското звено в клуба работи неуморно, за да намери правилния играч за нас. Имаме няколко селектирани футболисти и се надявам съвсем скоро отборът да бъде подсилен на тази позиция“, отговори той на въпрос за трансфер на нападател в ЦСКА.

„Имаме нужда от двама различни типа нападатели, които да могат да играят на различни позиции и различна схема“, добави хърватинът.

„Дойдохме в Банско, за да изградим основата на това, което искам да виждам. Играчите се раздават и следващата стъпка е надградим. Доволен съм от представянето на футболистите и през първото, и през второто полувреме.

profittips-the best football tips

„Искаме да се подсилим на много позиции. Оптимист съм, че ще намерим точните футболисти. Ние сме голям клуб. Основата на това, футболистите на изберат да дойдат в ЦСКА, е добрата атмосфера и добра игра“.

„Решението бе взето за доброто на клуба, а не конкретно за Брадли де Нойер. Някои неща трябва да останат в съблекалнята на отбора. Той не е лошо момче, но не е играч с качествата за нашите изисквания на терена“. 

„Вчера той пристигна на лагера и тренира индивидуално. Днес отново тренира индивидуално, а от утре вече ще тренира с отбора“, коментира Стипич Амос Юга, който се присъедини към лагера на „червените“ на по-късен етап .

„Условията са много добри. Тук в Банско има отбори от Западна Европа. Условията са близки до тези, които има на много места в Западна Европа – Австрия, Словения. Имаме всички условия да прекараме една добра подготовка откъм хотел, храна и терени“, изрази задоволството си от условията в Банско.

„Ние сме още в началото. Доволен съм, имаме още много работа. Всеки ден, когато идвам на работа тук, се срещам с много деца. които крещят „само ЦСКА“. Нямате представа как се чувствам от тяхното поведение, изпълва ми се сърцето. Обещавам да работя честно и по най-добрия начин за благото на клуба. Удовлетворен съм и оценявам голямата подкрепа към мен“.

„Държа на всички, за мен няма значение дали са млади, или не. Харесвам както млади играчи, така и такива с опит“, сподели още старши треньорът на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker