Левски (София)Футбол

Бойкотът срещу Сираков доведе до съдебни присъди

Както знаете, фенове на Левски забавиха началото на мача от плейофите през миналия сезон между Левски и Черно море като част от бойкота срещу Наско Сираков. Тогава привърженици на „сините“ застанаха пред вратата, намираща се пред сектор Б, опъвайки транспарант с думите „Сираков – вън“.

Участниците в този протест са получили съдeбна присъда. По силата на същата на 14-те души е забранено да посещават двубои в продължение на една година, а също така ще трябва да платят и глоби в размер на 1000 лева.

profittips-the best football tips

От сдружението „Левски на левскарите“ коментираха присъдата с думите: „Не сме съгласни, че този мирен и граждански протест се окачествява като хулиганска проява. Застанахме с лицата си. Знаехме какво ни очаква, ако бъдем третирани като агресори и насилници, но ще се борим за правата ни.

Агресори и насилници има по върховете на собствеността на клуба“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker