Първа лигаФутболЦСКА-София

Вратар на ЦСКА: Треньорът е широкоскроен, трябват ни нови попълнения, които да добавят класа на отбора

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов говори пред медиите след победата над Крумовград с 2:0 в контролна среща в Банско вчера.

„Получи се доста ползотворна контрола за двата отбора. Знаете много добре, че Крумовград е един силен състав, който през миналия сезон показа, че може да вземе доста точки на отбори от топ 6. Това е отбор, който не трябва да се подценява. Получи се добър мач, добра контрола за двата отбора“, сподели стражът на „червените“.

profittips-the best football tips

„Подготовка върви много добре, изключително тежка, което е нормално, за да сме готови за сезона. Трябват ни, може би, нови попълнения, които да добавят класа към отбора, но предполагам, че ще дойдат. Треньорът е доста широкоскроен човек, доста е позитивен, така че засега настроението е много добро“, добави Димитър Евтимов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker