Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локомотив София представи втори нов футболист, трима разтрогнаха с клуба

Локомотив София обяви привличането на Юлиян Ненов, който започна подготовка с отбора преди две седмици. Договорът му със столичните „железничари“ е за срок от 1 година. Крилото ще носи „червено-черния“ екип за втори път в своята кариера. Преди това той изигра 26 мача през сезон 2022/2023 г., в които отбеляза 3 попадения.

За последно той бе част от отбора на Хамрун Спартанс в Малта, където стана шампион на страната и където премина през лятото на 2023 г. именно от столичните „железничари“.

Междувременно, Локомотив София потвърди раздялата с още трима футболисти. Калоян Кръстев, Даниел Ками и Кевин Маи не започнаха подготовка в „Надежда“ и няма да бъдат част от отбора през следващия сезон. Техните договори бяха разтрогнати по взаимно съгласие.

profittips-the best football tips

Столичният Локомотив вече се раздели с Бабукар Гайе, Симеон Мечев, Антони Иванов и Димитър Митков, на които договорите изтекоха и не бяха подновени. Карлос Франса и Красимир Милошев предпочетоха да продължат кариерата си в чужбина, въпреки желанието на клуба те да подновят своите договори.

С клуба подписа нападателят Светослав Диков, който също като Ненов се завръща на стадион „Локомотив“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker