Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски ще продаде своя голмайстор до дни

Централният нападател на Левски Рикардо Фильо, известен като Рикардиньо, ще бъде продаден от „синия“ клуб. Най-вероятно следващата му дестинация е Чехия, където Виктория Пилзен,проявява продължителен интерес към него, съобщават колегите от „Dsport.bg“.

Голмайсторът на „сините“ от миналия сезон практически е спазарен и се очаква в следващите дни и часове сделката да бъде обявена официално от двата клуба. Футболистът вече е информирал отбора за развитието на своята кариера.

profittips-the best football tips

Виктория Пилзен прояви интерес към нападателя още през зимата, но тогава Левски реши да не го продаде, предвид че финализира сделки с други нападатели в лицето на Уелтон и Роналдо. След привличането на централен нападател, какъвто е Александър Колев, трансферът на кариоката изглеждаше все по-вероятен.

Рикардиньо беше привлечен на „Герена“ по времето на Станимир Стоилов и се превърна в основен реализатор за Левски. Той записа 56 мача за „сините“, в които вкара 20 гола. По този начин се превърна във вторият най-резултатен бразилец, носил синята фланелка след друг бразилски футболист Паулиньо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker