Локомотив (София)Първа лигаФутбол

ГЛЕДАЙ: Локомотив София се активизира на трансферния пазар! Опитен футболист се завръща в „Надежда“

Локомотив София обяви още един входящ трансфер в рамките на 24 часа. Столичните „железничари“ анонсираха Симеон Славчев чрез специален видеоклип, публикуван в официалния профил на клуба в Facebook.

Бившият български национал подписа договор със столичния Локомотив за три години, съобщиха от клуба.

Това ще бъде втори престой на Симеон Славчев в „Надежда“, след като носеше „червено-черната“ фланелка между 2022 и 2023 година, когато записа 29 мача за тима. 30-годишният полузащитник за последно игра в четвърта дивизия на Полша.

profittips-the best football tips

С Локомотив София вече подписаха нападателят Светослав Диков и Юлиан Ненов, които също се завръщат в клуба.

По-рано днес, столичните „железничари“ представиха официално и младия нападател Александър Петров, който подписа едногодишен договор.

19-годишният нападател е юноша на школата на друг столичен отбор – Септември. Там той дебютира в елита срещу Лудогорец, а впоследствие записва още 3 двубоя в Първа лига. Впоследствие играе още 6 мача във Втора лига за отбора от „Драгалевци“.

Петров има на сметката си 2 попадения в 2 мача за Купата на България със столичани. В началото на 2024 година е привлечен в състава на Янтра Габрово.

Клубът се раздели с Калоян Кръстев, Даниел Ками и Кевин Маи, чиито договори бяха разтрогнати по взаимно съгласие. Контрактите на Бабукар Гайе, Симеон Мечев, Антони Иванов и Димитър Митков изтекоха и не бяха подновени, а Карлос Франса и Красимир Милошев избраха да продължат кариерата си в друг отбор

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker