Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: „Не просто екип, а кауза“ – ЦСКА представи фланелката за новия сезон

ЦСКА представи новите екипи на отбора за сезон 2024/2025 година, Екипът бе представен с видеоклип, публикуван от клуба в социалните мрежи със заглавието: „Не просто екип, а кауза!“.

5% от печалбата на всяка фланелка от първия екип на „червените“ ще бъдат дарени за Фондация ЦСКА, която ще се занимава с благотворителна дейност. Новите фланелки са на цена от 125 лв. и е налична както онлайн, така и в официалния магазин на ЦСКА.

TribunaSofia.bg публикува текста на клуба:

„Не просто екип, а кауза!

Водени от желанието ни да превърнем футбола в полезен инструмент за взаимопомощ, съпричастност и сплотеност, когато преди година обмисляхме десетки идеи за създаването на новата фланелка, взехме решение да я обвържем с по-дълбок смисъл.

Този смисъл се нарича Фондация ЦСКА – основен детайл в екипа на първия отбор за сезон 24/25 и ключов акцент в най-важната и дългоочаквана от феновете кампания – тази по представяне на новата фланелка.

Оттук нататък в наша мисия се превръща да даряваме надежда чрез силата на футболния феномен ЦСКА.

Водени от отзивчивостта на великата ни публика към всички каузи през годините, вярваме, че е време за следващото ниво – да се превърнем в символ на добрина и да помагаме организирано, активно и реално на хората в нужда.

profittips-the best football tips

„Екип 24/25: взаимопомощ, единство, родина.

За поредна година не изневеряваме на традицията официалната фланелка да е ангажирана с всичко онова, което е важно за нас – България, „червеното“ семейство, идеята за добрина и смисъл.

България: идеята за родината ни е застъпена чрез детайл на бойното знаме на гърба на фланелката – знамето, което от миналия сезон съпътства отбора на всеки мач, за да ни напомня за началото и важните армейски ценности, които искаме да следваме. Със същата цел в ръкавите на екипа e изобразен релефен камуфлаж, вдъхновен от войнишките униформи.

Единство: Нашивката с четирите свещени за всеки фен букви „CSKA„ символизират общата ни „армейска“ кръвна група, обединяваща великата ни публика. Защото за всеки верен привърженик ЦСКА е живот.

Взаимопомощ: Фондация ЦСКА е нашият начин да бъдем социално отговорни, да бъдем пример, да покажем какви сме всъщност.

Цветово фланелката е вдъхновена от екипите на ЦСКА от началото 21-ви век.

Фланелката е налична онлайн, както и в официалния ни фен магазин пред стадион “Българска армия”.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker