Първа лигаФутбол

Желан от Левски ще продължи кариерата си в Португалия

Доскорошният футболист на Хебър Ангел Бастунов ще продължи кариерата си в Португалия. Атакуващият полузащитник подписа договор с клуба Визела. Отборът изпадна от Примейра лига и сега ще се опита да се завърне в елита на страната.

Бастунов пристигна в града, заедно с агента си Николай Жейнов, и финализира сделката, която е до 2026 година.

25-годишният халф бе ключова фигура в Пазарджик, като изигра 32 мача като титуляр и записа четири попадения на сметката си. Играчът бе искан от Левски през зимния трансферен период, а сега имаше предложения и от други страни от Европа, но предпочете да поеме към Португалия.

profittips-the best football tips

„Много съм щастлив, че съм тук, че направих тази стъпка в кариерата си, за първи път играя извън България и съм много мотивиран. Искам да помогна на отбора да се върне в елита. Що се отнася до личните ми цели, надявам се да вкарвам голове, за да ме запомнят хората“, сподели Ангел Бастунов, след като подписа договор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker