Левски (София)ТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Любимец на синята публика се завърна на „Герена“ – в петък ще е на трибуните!

Бившият футболист на Левски Уелтон се завърна в България, след като получи няколко дни почивка от настоящия отбор – японския Гамба Осака. Логично, той отиде на стадион „Георги Аспарухов“, където се срещна с мажоритарния собственик Наско Сираков и капитана на „сините“ Вендерсон Цунами. Пред клубната телевизия на Левски Уелтон сподели, че в петък ще подкрепи отбора от трибуните при домакинството му на Ботев Враца.

„Благодаря за посрещането на всички мои приятели и на целия персонал. Това е много хубаво чувство, няма как да го опиша. Връщам се на място, където имах прекрасни моменти. Разбира се, че имаше и трудни такива. Ще си спомням обаче само красивите неща“, сподели бразилецът.

„Много хубави спомени дойдоха при мен, когато влязох в тунела. Може би всички хубави моменти нахлуха заедно и всичко е изключително важно в моя живот, което ми се случи тук. Аз също не съм забравил моите бивши съотборници. Нямаше как да не се върна и да не поговоря с тях при първата възможна почивка“, каза още той.

profittips-the best football tips

„Разбира се, че следя представянето на Левски. Независимо, че съм далеч следя всичко и това е отборът, който ще остане завинаги в сърцето ми. Ще бъдат тук да подкрепям Левски в мача срещу Ботев Враца. Подкрепях ви с цялото си сърце от Япония, сега ще съм тук. Всички заедно на стадиона“, добави любимецът на „синята“ публика.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker