Левски (София)

Левски готви голяма изненада за феновете си

Първото домакинство на Левски за новия сезон е в петък, 26 юли, когато „сините“ приемат Ботев Враца на стадион „Георги Аспарухов“. Феновете на Левски могат да спечелят интересни награди, присъствайки на мача.

Привържениците ще бъдат посрещнати от „Колело на късмета“ пред сектор А, а всеки участник ще може да спечели различни артикули и да се включи в играта за голямата награда – официалната фланелка на клуба.

Играта „Колело на късмета“ ще започне от 19:00 часа и се организира от дъщерното дружество на генералния спонсор на клуба – CT Interactive, чието лого е на гърба новата официална фланелка на Левски.

profittips-the best football tips

Мачовата фланелка бе представена по случай 110-годишната на клуба. Тя предизвика еуфория сред привържениците, тъй като е препратка към стар екип на Левски, с който „сините“ постигнаха големите си успехи през 90-те години в Европа и вътрешното първенство.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker