ТОПФутболЦСКА-София

Томислав Стипич: Трябва да печелим двубои и в същия момент трябва да развиваме тези млади играчи

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич говори след победата над Хебър с 3:1 на стадион „Васил Левски“ в мач от втория кърг на Пръва лига.

„Не беше лесно. Беше много труден двубой, поздравявам моите играчи. Доволни сме от това, което направихме. Аз съм треньор и трябва да се грижа за уменията на своите футболисти. Ако идват от България и имат качеството – супер, ще ги пусна да играят. Трябва да печелим двубои и в същия момент трябва да развиваме тези млади играчи. Само така ще имаме успех.

profittips-the best football tips

Не бяхме на позиция при техния гол и ни изненадаха. Ежедневната работа е страхотна, има страхотна връзка между футболистите и треньорите. За мен това е най-важното. Когато срещам феновете, искам да имаме добри чувства.

Феновете ни липсват много. Това е голям стадион и ако нашите привърженици бяха тук, щяха да пляскат и да скандират. Те ще доразвият нашите добри действия и ще отидем на следващо ниво. Отборът ни се строи, трябва да вярваме в себе си. Чакаме подкрепата от тях.

Очаква ни много труден двубой срещу Спартак (Варна). Това е много силен отбор, който има ясна идея как да играе. Имат добър треньор и всичко при тях изглежда добре подредено. Трябва да се подготвим здраво. Предстои ни трудно пътуване, предизвикателство е. Трябва да бъдем на лимита, за да спечелим“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker