Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Не искам да говоря за съдийството, защото може после да съжалявам

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори на пресконференция след равенството срещу Спартак Варна (2:2). Младият треньор на „червените“ отказа да коментира детайлно дискусионната ситуация, но заяви, че за него това няма как да е дузпа, тъй като нападателят на „соколите“ Ахмед Ахмедов играе с ръка.

„Щом вие сте видели, аз няма какво да коментирам. Не искам да говоря за съдийството, защото може после да съжалявам. Ако ме питате дали има дузпа, или не – няма, защото има игра с ръка на нападателя на Спартак Варна“, каза предводителят на „червените“.

„Попречи ни да вземем по-голям аванс това, че не реализирахме ситуациите. Трябва да сме по-смели в наказателното поле и по-хладнокръвни. Можеше да приключим мача и да не се стига до такива спорни ситуации, които отново са в наш ущърб“, акцентира Илиев.

„Мисля, че Илиевски се представя добре. Дойде без пълноценна подготовка. Има изоставане във физическата подготовка, но с всеки изминал мач намира себе си и се чувства по-добре на терена. Радослав Кирилов има здравословен проблем и това е причината да го съхраним. Силно се надявам да е готов за реванша с Будучност. Причината е именно това да избегнем рискове“, отговори той.

profittips-the best football tips

„За мен Будучност са много сериозен отбор – сплотен и агресивен. Имат добри изпълнители на определени позиции. За мен нищо по-различно не е от първия двубой. Трябва да отидем там с много сериозна нагласа, мотивация, смелост и самочувствие. Всякаква липса на едно от тези неща, ще ни докарат проблеми. Силно вярвам на отбора си и знам, че ще подходим по най-сериозния начин“, сподели Валентин Илиев за предстоящия мач-реванш от Лигата на конференциите. ЦСКА 1948 има аванс от един гол преди гостуването в четвъртък на стадион в Подгорица.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker