ТОПФутболЦСКА-София

Случи се! Старото дружество на ЦСКА е в историята

Едно от събитията, което феновете на ЦСКА чакаха от доста време, беше заличаването на така нареченото „старо дружество“. Причината за това очакване беше факта, че съществуването му пречеше на тима да ползва добре познатото си име.

С Решение 260133 от 24 юли 2024 година Софийският градски съд най-накрая е заличил дружество ПФК ЦСКА АД. Това се е случило след като в СГС е проведено заключително събрание на кредиторите и е приет доклад, както и отчет на синдика.

profittips-the best football tips

Дора Милева е посочила, че платената от предишното ръководство сума от 8 милиона лева е удовлетворила кредиторите с привилегии, а с нея в голяма част са удовлетворени вземанията и на останалите кредитори. Само 19 кредитора са останали неудовлетворени от плащането. Синдикът съобщава и, че към момента липсва обезпечаване на задълженията на длъжника чрез обезпечения от трети лица, а също така не са налице висящи съдебни производства, по които длъжникът е страна.

По този начин дружеството, което от години е в несъстоятелност, бе окончателно заличено от Търговският регистър и регистърът на ЮЛНЦ при Агенцията по вписванията.

Снимка: Sportal.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker