Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Трима от Левски тренират на облекчен режим, ново попълнение се включи пълноценно в заниманието

Отборът на Левски проведе открита тренировка в понеделник вечер. „Сините“ се готвят за следващия мач – гостуване на Локомотив Пловдив, което ще се изиграе по програма в петък, 2 август, от 21:15 часа.

Добрата новина за треньора Станислав Генчев е, че Мустафа Сангаре тренира пълноценно със своите съотборници. Снажният нападател получи удар в двубоя срещу Ботев Враца, но болката е отшумяла и най-вероятно ще пътува с отбора за „Градът под тепетата“.

На облекчен режим тренираха Асен Митков, Цунами и Ван дер Каап, както и възстановяващият се след операция Илиян Стефанов. Централните защитници имат леки болежки, но те не са повод за притеснения.

profittips-the best football tips

Младежкият национал влезе като резерва в първия кръг срещу Локомотив София, но пропусна домакинството с Ботев Враца. Очакванията са съвсем скоро да се завърне в тренировъчния процес. Аут за около две седмици е бразилското крило Фабио Лима.

Вратарят Матей Маркович все още има проблеми с врата си и това е причината той да не се появи на терена в понеделник. Треньорът на вратарите Йордан Господинов работи само с Пламен Андреев и Огнян Владимиров, който попадна в групата на Левски. Tретият вратар на „сините“ не тренира, пише „dsport.bg“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker