Левски (София)Първа лигаФутбол

Изненадваща оферта пристигна на „Герена“

Халфът на Левски Асими Фадига е попаднал в полезрението на два чуждестранни клуба. На „Герена“ вече е пристигнало конкретно предложение за 27-годишния французин с гвинейски корени.

Мажоритарнияят собственик Наско Сираков е бил изненадан от предложението, тъй като не предполагал, че ще има подобно точно за Фадига, но и не останал доволен, тъй като сумата била далеч от тази, за която би се разделил с футболиста, пише „Блиц“.

Като изключим фамозния гол срещу Айнтрахт, Фадига не е от футболистите, които особено впечатляват със „синия“ екип. След пристигането на треньорския щаб на Станислав Генчев обаче, той започва да показва друго лице, което се видя и в в подготовката, и в последния официален мач на „сините“.

profittips-the best football tips

Халфът се появи в игра в 62-ата минута на мястото на Марин Петков при резултат 1:0. Четири минути по-късно французинът се разписа с красив удар от въздуха, а малко по-късно, с ново чудесно изпълнение от границата на наказателното поле оформи крайното 4:0.

Попаденията на 27-годишния футболист бяха специално отразени в Гвинея:

„Фадига се включи много силно за Левски и вкара два много красиви гола за изразителния успех на тима си. Определено показа класа“, написа joueursguineens.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker