ФутболЦСКА-София

Сектор Г: Ясно е, че БФС ни дебне, за да наложи нови наказания

Организираните фенове на ЦСКА от „Сектор Г“ излязоха с публикация във Фейсбук. С нея те отправиха апел преди предстоящото гостуване на тима във Варна.

„Приятели,

По повод предстоящия мач през уикенда във Варна искаме да заявим, че не подкрепяме каквото и да е присъствие на стадиона извън сектора за гости както на малки, така и на по-големи групи армейци от региона и страната.

profittips-the best football tips

Наясно сме, че където и да играе ЦСКА в България той е преимуществено домакин, но смятаме, че всякакви смесвания и принизявания до местните отборчета и техните запалянковци не прилягат нито на нашето, нито на нивото на клуба ни.

Както на всички е ясно ръководството на БФС изчаква удобна ситуация за да ни наложи нови и нови наказания, така че нека не им даваме поводи и излишни причини да го правят. Когато му дойде времето ще покажем отново на всички кои сме ние и точно колко високо се простират нашите възможности… Само ЦСКА!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker