Първа лигаФутболЦСКА 1948

Вальо Илиев: Мачът започва от 0:0! Теренът не трябва да повлияе

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев даде пресконференция преди мача-реванш срещу Будучност Подгорица от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. „Червените“ имат преднина от едил гол след минимален успех на Националния стадион „Васил Левски“, а ответният двубой е днес, 1 август, от 22:00 часа.

„Не мисля, че трябва да повлияят тези неща с терена. Дали ще повлияе, това зависи от футболистите. Трябва да се фокусираме върху това какво ще вършим на терена, а не какво се пише. Отборът е добре подготвен. Изиграхме тежки мачове, но това не трябва да ни се отрази“, заяви Илиев.

profittips-the best football tips

„На европейско ниво мотивацията е на предела. Мотивацията и желанието трябва да са водещи. Будучност е мотивиран, агресивен отбор. Разчита повече на физиката. Винаги съм казвал, че това как ще протича даден двубой зависи от нас. Мачът започва от 0:0“, коментира той. 

„Всичко е възможно, но отговорих. Предпочитам да се фокусирам върху подготовката си за мача. И да ни изкарат да играем на плочките, трябва да го направим. За мен няма нищо по-добро да играем пред повече публика“, допълни Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker