Левски (София)Първа лигаФутбол

Край на селекцията в Левски

С трансфера на Кристиан Макун Левски най-вероятно слага точка на селекцията. През лятото на „Герена“ бяха привлечени шестима нови. Договори със „сините“ подписаха вратарят Матей Маркович, защитниците Алдаир и Майкон, халфът Клемент Икенна и нападателите Алекс Колев и Мустафа Сангаре.

Изглежда. че желанието на новия треньор Станислав Генчев бе изпълнено от ръководството. Младият специалист няколко пъти сподели, че най-голямото му желание е да подсили да бъдат привлечени вратар, централен защитник с ляв крак, опорен халф и нападател.

Четирима от новите започнаха като титуляри за сините от началото на сезона. Засега Матей Маркович печели конкуренцията с Пламен Андреев за титулярното място под рамката. По сходен начин португалецът Алдаир е първи избор за десния фланг на отбраната на мястото на Патрик-Габриел Галчев.

profittips-the best football tips

До момента бразилецът Майкон е без алтернатива, предвид, че капитанът Цунами бе преквалифициран като централен защитник в новата схема, но това може да се промени с пристигането на Кристиан Макун.

На върха на атаката започна Алекс Колев, но и Мустафа Сангаре загатна с представянето си, че скоро може да се пребори за титулярна позиция. Единствено за опорния полузащитник Клемент Икенна все още нв може да се каже много, тъй като му бе нарушена подготовката заради пътуването до Хърватска, за да си извади необходимите документи при картотекирането. Той записа първи минути със синия екип при победата срещу Ботев Враца.

Предстои да разберем и дали Левски ще се раздели с един или повече футболисти, предвид изпълнените входящи трансфери.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker