Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Томаш с комплименти за Стипич: За да подходиш така, трябва да притежаваш и големи топки

Треньорът на Спартак Варна Александър Томаш сподели впечатленията си от играта на ЦСКА и работата на новия им треньор Томислав Стипич преди предстоящата среща между двата отбора в събота. Това ще бъде първото домакинство на „соколите“ във Варна, след като се завърнаха в Първа Лига.

„Гледах няколко пъти мача на ЦСКА с Лудогорец. През първото полувреме отборът игра много силно. Такава преса никой друг не може да направи срещу Лудогорец в България. Стипич е добър треньор. Убедих се в това. За да подходиш така срещу разградчани, не се иска само да имаш добри футболисти, а да притежаваш и големи топки. Направиха ми впечатление детайли в играта на ЦСКА, които рядко се виждат в България“, заяви той пред „Тема спорт“.

profittips-the best football tips

„Нормално е този интензитет, тази агресия, пресата и динамиката да приключат около 50-60-ата минута. Нито един отбор не може да издържи на подобно темпо цял мач“, допълни Александър Томаш.

„Ние ще опитаме да затрудним ЦСКА, няма да се приберем в глуха защита, ще опитаме да си сверим часовниците. Нашият път тепърва започва и ще бъда доволен, ако успеем да пренесем това, което правим в тренировките и по време на мача в събота“, каза още треньорът на Спартак Варна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker