ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА с мощен ход спира трансфера на Кареасо в Лудогорец

От ръководството на ЦСКА правят всичко възможно да не позволят на един от основните си футболисти Марселино Кареасо да премине в Лудогорец. Шефовете на „червения“ клуб преговарят с агента на колумбиеца за удължаване на неговия договор.

Контрактът на полузащитника изтича в края на настоящия сезон. Това означава, че след Нова година той може да получава оферти от други клубове, където да премине като свободен агент. При това положение трансферната сума, която би могъл да получи за него клубът през зимата, значително ще се понижи, а той ще бъде желан от много отбори.

profittips-the best football tips

От Борисовата градина са твърдо решени, че с Кареасо трябва да се обвържат дългосрочно, както и да не чакат последния момент за това. „Червените“ са готови да му предложат нов договор до лятото на 2027 година, който, разбира се, ще включва завишени финансови параметри.

Сред съотборниците си Кареасо е известен с прякора „Професора“ заради погледа върху играта, контрола върху топката и умението да раздава точни пасове, макар и предимно на къси разстояния.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker