Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Томислав Стипич: ЦСКА не е просто клуб, това е начин на живот и начин на мислене!

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич говори пресконференция преди двубоя на „червените“ със Спартак Варна от третия кръг на Първа Лига. 

„Настроението е много добро след последната победа. Знаем, че можем да играем по-добре и да се развиваме. Баланс между търпението и волята са ключът към спечелването на мача във Варна“, заяви Стипич на български език. 

„Джейсън Локило е готов да облече фланелката на ЦСКА за първи път“, каза още предводителят на отбора, който днес празнува рожден ден. 

„След победата над Хебър се почувствах се много доволен от този мач. Най-важното са победите и точките. Това, което усетих в този мач, е, че ЦСКА не е просто клуб – това е начин на живот и начин на мислене“, заяви треньорът на „червените“. 

profittips-the best football tips

„Амос Юга няма да бъде в групата за мача със Спартак Варна. След лагера се наложи на мине на инжекции и трябваше да премине през две седмици индивидуални тренировки. Сега навлиза в нормален тренировъчен процес“, разкри той. 

„Матиас Фаетон ще попадне в групата за мача. Причината да не играе в предходния двубой е мое треньорско решение. Не е нищо против него. Взех решението за негово добро“, отговори хърватинът.

„Със или без централен нападател ние трябва да дадем най-доброто от себе си. Наясно съм, че директорите работят по въпроса – заедно работим всъщност. Следващата седмица може да очаквате ново попълнение“, заяви наставникът на ЦСКА.

„Ще има друга атмосфера, защото ще има фенове. В последния мач нямаше такива на стадиона. Очакваме тежък мач.“, сподели той.

„Изненадан съм как играчите реагираха на моите правила, на моето виждане как трябва да играят. Попиват много бързо като гъби и това ме прави щастлив. Много съм доволен от тях“, завърши Томислав Стипич. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker