Левски (София)Първа лигаФутбол

Официално: Левски преотстъпи младежки национал на Ботев Враца

Левски обяви, че преотстъпва младежкия национал Антоан Стоянов, който ще защитава цветовете на Ботев Враца до края на настоящия сезон. Халфът бе част от летния подготвителен лагер на „сините“ и представянето на отбора за новия шампионат, но не попадна в групата на Станислав Генчев за първите два мача от Първа Лига.

Самият треньор на Левски загатна за подобен ход на днешната пресконференция:

„Доста от футболистите вдигнаха нивото си, може би моите думи подействаха мотивиращо, няма нито един футболист, от който да не съм доволен в тренировките, но от друга страна – станахме доста като брой футболисти и може да продадем или преотстъпим някого“

Съвсем наскоро Антоан Стоянов удължи договора си със „сините“ до лятото на 2026 година. През миналия сезон той бе под наем в Примаверата на Емполи в Италия.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„ПФК Левски” преотстъпи полузащитника Антоан Стоянов на „Ботев” (Враца). Договорът е за наем до края на сезон 2024/2025 г.

Антоан Стоянов е роден на 17 януари 2005 година. За представителния отбор на „ПФК Левски“ има записани 2 мача. „ПФК „Левски“ пожелава на Антоан Стоянов здраве, успешна реализация и успехи в новото предизвикателство“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker