ЦСКА-София

Футболистите на ЦСКА изненадаха Томислав Стипич, треньорът с емоционален призив към отбора

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич бе изненадан от своите футболисти по случай 45-ия си рожден ден. По време на тренировката на „червените“, която се проведе на клубната база в Панчарево, хърватският специалист получи торта с емблемата на ЦСКА и своето лице.

Стипич получи тортата от капитана на отбора Джонатан Линдсет под аплодисментите на останалите футболисти. Той видимо се трогна от жеста и си пожела да празнува още много празници с тима.

profittips-the best football tips

„Линдсет каза: „Тренер, това е първият ви рожден ден в София. Надявам се, че това е само началото. Дано е едва първият. Надявам се да празнувам още много рождени дни тук с вас. Благодаря за доверието и че ме следвате!

Невероятно е! Много съм щастлив. Всеки ден ме правите щастлив. Нека спечелим следващия мач и ще видите моя подарък към вас. Но нека говорим след победата. Благодаря“, заяви емоционалният треньор на „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker