ВИДЕОЛевски (София)Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Алекс Колев разказа за любопитна ситуация след мача в Пловдив

Нападателят на Левски Александър Колев говори след третата поредна победа в първенството. „Сините“ се наложиха като гост на Локомотив Пловдив и продължиха с успешната серия в началото на сезона. Нападателят разкри, че е бил поздравен от домакинската публика на стадион „Локомотив“.

„За всеки футболист е приятно, когато феновете на съперника го аплодират. Затова ме зарадва отношението на домакинската публика. Учудващо е, тъй като преди 10 години играх за Ботев Пловдив и ме зарадва, че хората ме уважават“, разказа той.

„Важна е победата. Изиграхме един добър мач, създадохме немалко положения. Първото полувреме можеше да водим с 2, 3:0. Не се получи, но продължихме да натискаме съперника. Видяхте, че ги хванахме на някои доста опасни контраатаки второто полувреме. Успяхме да отбележим втори гол и да си затворим мача“, сподели впечатленията си Колев.

profittips-the best football tips

„Левски има най-великата публика, така че чуваха се постоянно. Тяхната подкрепа е доста важна за нашия отбор. Жалко за хората, които не успяха да влязат. Трябваше да ги пуснат в сектора на Локомотив. Не мисля, че има някакъв проблем. Благодарим и продължаваме напред“, каза още той.

„Левски винаги трябва да е амбициозен. Показваме добра игра, създаваме положения, успяваме да побеждаваме с повече от един гол и Левски играе един футбол директен, който носи успех“, коментира нападателят.

„Разбира се. Чувам се с доста момчета от отбора. Уважавам ги като бивши колеги, но на терена няма приятели. Играя за Левски в момента и най-важното е отборът да върви“, каза той за предстоящия мач срещу предходния му отбор Крумовград.

„Видяхте, че със Сангаре сме по-мощни и за играчи с нашите габарити е лесно да се надиграваме един на един, а през второто полувреме противникът ни остави в подобна ситуация. Можехме да победим по-убедително, ако бяхме по-точни в последния пас, но чувствам се добре. С Евертон Бала се разбираме добре. Треньорът преценява. Важното е отборът да върви напред“, отбеляза голмайсторът на Първа Лига от изминалия сезон.

„То е ясно, че всяка година не можеш да станеш голмайстор, въпреки че аз имам амбиции и винаги ще съм амбициозен. Изтеглям се по-назад, гледам да разпределям играта. Такава ми е функцията Получават се нещата и това е най-важното“, каза още Алекс Колев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker