Левски (София)Първа лигаФутбол

Ас на Левски: С Фадига се разбираме с един поглед! Вярваме в решенията на нашия треньор

Халфът на Левски Джавад Ел Джемили спечели приза за „Играч на мача“ при победата с 2:0 над Локомотив Пловдив. Той направи великолепна асистенция за първия гол на „сините“, дело на Асими Фадига.

„Бе изключително важно за нас да спечелим. Бяхме готови. Искахме да вземем трите точки и това направихме. Да, ранният гол ни мотивира да продълим да опитваме да търсим още голове, тъй като не искахме да вкараме само един, а колкото може повече, Това е добре за нашия характер“, заяви той.

„Фадига усеща какво имам аз в главата си в подобни моменти пред вратата на съперника. С един поглед се разбираме и комбинацията е налице. Радвам се за попадението му, това движи отборът напред“, разказа плеймекърът на „сините“.

profittips-the best football tips

„Вярваме в нашия треньор, неговите решения, тактиката. Подкрепата на феновете ни помага. Дава ни възможност да покажем 100% от възможностите си, Моите съотборници се движат отлично по терена, което ми позволява да играя моята игра“, отбеляза той.

В следващия кръг играем вкъщи и нашите фенове ще са там. Ще бъде интересно. Познаваме Крумовград, добър отбор. Нашата цел е една – да вземем трите точки. Рано е да говорим какво ще стане. Ще опитаме да запазим това ниво, за да постигнем страхотни неща“, каза още Ел Джемили.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker