Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Томислав Стипич: Бяхме като деца! Ние просто присъствахме на терена

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич коментира поражението с 0:3 от Спартак Варна. Хърватският специалист заяви, че неговият отбор само е присъствал на терена и се е представил много под възможностите си.

„Срамна загуба за ЦСКА. Ние не бяхме тук. Имаше много футболни елементи, за които забравихме и играхме слабо“, сподели Стипич.  

„Беше въпрос на колектив. Ние просто присъствахме, не играхме в мача и трябва да се извиним на всички. Ние трябва да бъдем себе си, да бъдем смели. Трябва да играем с повече енергия.“

profittips-the best football tips

„С цялото ми уважение, но бяхме като деца. Имаше нещо грешно в подготовката ни за мача. Ние отсъствахме от мача.“

„Не е въпрос на липсата на нови футболисти. Трябва да се фокусираме върху наличните играчи. Те са много по-добри от това, което показаха тази вечер. Големи извинения за това, което демонстрирахме“, допълни Томислав Стипич след края на двубоя във Варна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker