Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА с извънредна пресконференция след поражението във Варна!

Един от изпълнителните директори на ЦСКА Филип Филипов даде кратка пресконференция след тежката загуба от Спартак Варна (0:3). Той бе видимо афектиран от случилото се на терена.

„Първо искам да се извинява на нашите фенове за безобразната игра днес, въпреки че извинения за отношението ни към срещата няма. Аз анализ на мача няма да правя. Поведението на футболистите, на треньора, на треньора, на нас е недопустимо и това няма да се повтори.

Вина за безобразната игра имат футболистите, има и треньора. Най-голяма вина обаче нося аз, защото нужните футболисти, от които отборът има нужда, не са още при нас.

profittips-the best football tips

Разговаряме с футболисти. До края на трансферния период ще привлечем добри футболисти. Въпреки загубата, няма да отстъпим от стратегията, която имаме. Ще продължим да работим по този начин,

Можем да обещаем, че повече такива мачове няма да има. ЦСКА ще има силен отбор, който да побеждава. Тази безотговорност, тази безобразна игра. Думите ми се губят, много съм ядосан, но искам да обещая на привържениците, че ЦСКА ще има силен отбор, който ще стане шампион.

Отново поднасям извинения на феновете от името на клуба – ръководство, треньори, футболисти. Извиняваме се за слабата, безобразна игра“, заяви Филип Филипов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker