Първа лигаФутболЦСКА 1948

Найденов приветства новия спортен директор на клуба: „Световен майстор!“

Основният благодетел на ФК ЦСКА 1948 Цветомир Найденов приветства новия спортен директор на клуба Емил Костадинов. Легендата на родния футбол се завръща в българския футбол, след като за последно бе вицепрезидент на БФС.

„Световен майстор!“, написа Найденов и сподели снимка на Костадинов с екипа на червените.

TribunaSofia.bg публикува текста на клуба, с който бе представен Емил Костадинов:

„Емил Костадинов е новият спортен директор на ЦСКА!

Като футболист вдига три пъти шампионския трофей с ЦСКА и четири пъти Купата на България. Има над 170 мача и 60 попадения за „червените“. Автор на двата незабравими гола срещу Франция от 17 ноември 1993 г., класирали България за САЩ ’94. За „лъвовете“ бележи общо цели 26 пъти в 69-те си срещи с националната фланелка.

profittips-the best football tips

Костадинов е първият българин, вкарал попадение във финал на европейски клубен турнир. Носител на Купата на УЕФА с Байерн Мюнхен. Полуфиналист в КНК с ЦСКА и в Шампионската лига с Порто. Играл е още за Депортиво Ла Коруня, Фенербахче, Тигрес и Майнц 05.

Всички в клуба приветстваме Емил Костадинов с добре дошъл и му пожелаваме много професионални успехи и щастливи емоции в ЦСКА!

ДОБРЕ ДОШЪЛ!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker