Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Титуляр на Левски не тренира, под въпрос за Крумовград

Третият капитан на Левски Келиан ван дер Каап не взе участие в тренировката в понеделник вечер, с която „сините“ започнаха подготовка за домакинството срещу Крумовград. Нидерландският централен защитник на „сините“ има проблеми, които се появиха в края на мача с Локомотив Пловдив.

Травмата на коляното не е сериозна, но в следващите дни ще се решава дали той може да играе пълноценно срещу Крумовград. Предстоят още четири тренировки за „сините“ преди мача през уикенда срещу бившия отбор на новия си треньор на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

За двубоя с Крумовград картотекиран ще бъде и най-новото попълнение на Левски Кристиан Макун, който играе на позицията на ван дер Каап, но е с по-силен ляв крак. Асен Митков е възстановен и също може да попадне в групата на „сините“. В тима на Станислав Генчев се завръща и Асен Чандъров, който беше наказан за първите три кръга от новия сезон.

От кадрите, публикувани от клуба, става ясно, че Илиан Стефанов напредва с възстановяването си, като от понеделник е започнал работа с топка в крака. От друга страна, бразилецът Фабио Лима все още тренира на облекчен режим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker