Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски може да преотстъпи още един халф

След като Левски преотстъпи младежкия национал Антоан Стоянов на Ботев Враца, има голяма вероятност „сините“ да изпратят под наем още един полузащитник. Става дума за Асен Чандъров. Досега халфът не попадаше в групата за мачовете на столичани, тъй като изтърпяваше наказание за получен червен картон в последния кръг от изминалото първенство.

Предстои да разберем дали той ще бъде част от състава за домакинството срещу Крумовград в събота, но очакванията са да не получава достатъчно игрово време, предвид жестоката конкуренция в средата на терена.

„Доста от футболистите вдигнаха нивото си, може би моите думи подействаха мотивиращо, няма нито един футболист, от който да не съм доволен в тренировките, но от друга страна – станахме доста като брой футболисти и може да продадем или преотстъпим някой“, сподели Генчев на пресконференция.

profittips-the best football tips

В последния мач на Левски срещу Локо Пловдив халфовата линия бе в състав Карлос Охене, Асими Фадига и Джавад Ел Джемили. През втората част от резервната скамейка се включиха Марин Петков, Патрик Мислович и Клемент Икенна. Срещата пропусна младежкият национал Асен Митков, който със сигурност е част от плановете на Станислав Генчев.

Междувременно, на „Герена“ пристигна още един халф – Баръш Калайджи, който идва от немския Унион Берлин. Роденият в Германия младежки национал на Турция ще изкара едноседмичен пробен период при „сините“.

Полузащитникът дойде по препоръка на мениджърска агенция, която работи много добре със „сините“. Той е роден на 30 август 2005 година в Берлин, юноша е на Унион, като се е състезавал за отборите до 15 г., до 17 г. и до 19г. на клуба. Калайджи е част и от националния отбор на Турция до 19 години.

При тази широчина в халфовата линия на Левски, изглежда по-вероятно е Асен Чандъров да бъде преотстъпен в друг отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker