Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Чудесна новина за Левски и Станислав Генчев

Двама от капитаните и централните защитници Вендерсон Цунами и Келиан ван дер Каап отново тренират наравно със своите съотборници в Левски. Изглежда, че те са напълно възстановени за домакинство с Крумовград, което е на 10 август от 21:15 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Нидерландецът е възстановен от лекарския щаб на „сините“, а Цунами превантивно пропусна част от една по-тежка тренировка през седмицата. При присъствието и на двамата в състава на Станислав Генчев, малко вероятно е треньорът да направи промяна.

profittips-the best football tips

Алтернатива на двамата е новото попълнение на Левски – Кристиан Макун, но по-вероятно е Генчев да се довери на стартовата единайсеторка, която започна на „Лаута“ срещу Локомотив Пловдив. Извън състава ще останат контузените Дейвид Михалев, Иван Андонов и Фабио Лима, както и възстановяващият се след операция Илиян Стефанов, който започна да тренира с топка в крака.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker