Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948ЦСКА-София

Ексклузивно! ЦСКА 1948 поиска отлагане на двубоя срещу ЦСКА-София

ЦСКА 1948 поиска отлагане на двубоя срещу ЦСКА-София, който е насрочен за неделя, 11 август, от 19:00 часа на стадион „Витоша“ в Бистрица. Новината разкри изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов.

„Входирахме молба за отлагане на срещата в неделя. Предстои ни тежък раванш срещу Пафос, организацията на пътуването е доста сложна, а и ни очакват високи температури в Кипър. Ще опитаме да съхраним всички сили и това е причината за искането ни“, заяви Гьонов.

profittips-the best football tips

Вчера родният представител в евротурнирите спечели с 2:1 първата среща с кипърския опонент. По регламент на БФС ЦСКА 1948 има право да отложи още един двубой от Първа Лига. „Червените“ от Бистрица вече отложиха двубоя от третия кръг срещу друг столичен тим – Септември.

Предстои решение на спортно-техническата комисия за отлагане на мача. От четвъртия кръг вече отложен е двубоя между Ботев Пловдив и Лудогорец, което стана по искане на „канарчетата“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker