Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Генчев: Не сме постигнали още нищо, тепърва предстоят трудните моменти!

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори на пресконференция преди домакинския двубой срещу отбора на Крумовград.

„Досега през всяка седмица съм бил доволен от това как се подготвя отборът. Футболистите се стараят, подхождат професионално, сериозно с нашите изисквания. Нашата цел е да напредваме с всеки мач. Иска ми се да играем по-добре отколкото срещу Локомотив Пловдив и да победим“, заяви Генчев.

„Не е по-специален мачът срещу Крумовград, аз разглеждам нещата чисто професионално. Старая се да виждам слабостите в противника, да подготвя отбора и да победим. Единствено Фабио Лима ще пропусне мача, всички други са здрави преди днешната тренировката“, сподели той.

„Най-голямото удоволствие е да се играе пред пълни трибуни. Сигурен съм, че стадионът ще е пълен и от нас се иска да играем резултатен, привлекателен футбол и да спечелим мача.

Аз съм един от хората в България, които най-добре познавам Крумовград. Има много добър отбор с добри футболисти за българските стандарти, но със сигурност сме по-добрият отбор и трябва да победим утре. Усещаме еуфорията, приятно е, когато хората ни подкрепят и са обнадеждени. Тази еуфория е задължаваща. Трябва да работим усърдно. Нямаме право да разочароваме хората. Не сме постигнали още нищо. Тепърва предстоят трудните моменти“, допълни Генчев.

„Във всеки мач феновете виждат Мустафа Сангаре с Алекс Колев. Всеки футболист ще бъде използван като титуляр. Не мога да ви кажа отсега състава за утре, но Сангаре ще получи шанс като титуляр, затова сме го взели“, отговори треньорът на „сините“.

„Засега сме приключили със селекцията, съставът е окомплектован, имаме конкуренция. Към момента всичко е приключило. Трябва да дойде много сериозна оферта, за да продаваме“, заяви Станислав Генчев.

„Може би ще изкара още един пробен период, когато е паузата за националните отбори да изиграе един приятелски мач. До момента съм доволен от видяното“, каза той за пристигналия на проби Баръш Калайджи.

profittips-the best football tips

„Аз съм много доволен от селекцията, която направихме. Исках да имам пълната власт с моя треньорски щаб. Това се случи. Всички футболисти, които поисках, бяха привлечени. Парите, които сме платили, са нормални и качествата им са повече от добри“, сподели треньорът на Левски.

„Има какво да се желае като развитие и игрови облик. Стилът на игра е сменен, изпитваме трудности в определени моменти. С всеки следващ мач играем по-добре и се надявам да напредваме.

Риск да подценим съперник винаги има. Нашата роля на треньорите е да свалим футболистите на земята. Нито един отбор няма да дойде, за да ни подари победата с лекота. Футболистите са наясно, че не ни чака нищо добро, ако не се влагат максимално във всички тренировки и мачове. Нямам никакви забележки към тренировъчния процес и отношението към мачовете. Така трябва да бъде“, заяви Генчев.

„По-добре да се затрудняваме кой да изберем, когато има конкуренция, отколкото да се чудим кой да пуснем. Сигурен съм, че който и да пусна в игра, ще се справи и ще помогне на отбора да постигне победа“, завърши Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker