Левски (София)Първа лигаФутбол

Колев: Важното е, че отборът върви и бие! Не е важно кой вкарва.

Нападателят на Левски Александър Колев говори пред медиите след победата над Крумовград (3:0). Той отбеляза два гола за успеха, разписвайки се срещу бившия си отбор.

„Атмосферата беше уникална днес на стадиона. Благодаря на всички фенове, че ни подкрепиха. Чувството долу на терена е уникално. Публиката ни дава сили, когато сме изморени, защото е нашият 12-и играч“, сподели Колев.

„През първото полувреме вкарахме ранен гол, но темпото ни на игра не беше добро. През второто вдигнахме оборотите и вкарахме два гола, можехме и още, но важното е, че взехме трите точки и сме първи за момента“, коментира той.

profittips-the best football tips

„Не съм съгласен, че противниците бяха слаби. Локомотив Пловдив има добър отбор, Локомотив София показва добри игри в последните мачове, Крумовград горе-долу запазиха отбора, но нямаха късмет в предишните мачове, така че играхме срещу нелоши съперници. Важното е да побеждаваме и да вървим напред“, заяви Алекс Колев.

„Всеки един гол за Левски е еднакво важен за мен. Със сигурност пред тази уникална публика чувството е по-хубаво. Важното е, че отборът върви и бие. Не е важно кой вкарва.

С Мустафа Сангаре играя доста добре, защото е голям и мощен. Той ангажира защитници и отваря пространства както за мен, така и за други футболисти. Добре взаимодействаме с него“, допълни голмайсторът на „сините“.

„Защо да ни спре? Лудогорец има силен отбор, но ние показваме добра форма. Надявам се да отидем със самочувствие от четирите победи и да си тръгнем с трите точки. Всеки един мач Левски показва, че играе за победа“, каза още Александър Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker