Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА готви трансферен удар! Привлича участник на Копа Америка

Националът на Боливия Роберто Карлос Фернандес може да смята за ново попълнение на ЦСКА, според журналистът Алекс Кабо, който написа това в социалната мрежа Х.

25-годишният ляв краен бранител е собственост на местния Боливар, като има договор с клуба до юни 2025 година. През настоящия сезон Фернандес е изиграл 3 двубоя за Боливар, като веднъж попада в стартовите 11 от началото на кампанията.

profittips-the best football tips

Фернандес е юноша на колумбийския Блуминг, като има период в третодивизионния испански Културал Леонеса. След това испанският клуб го продава в Боливар. Левият бек изкарва период под наем в руския Балтика през миналия сезон, като се завърне през юли тази година в Боливар.

Роберто Фернандес игра на последното издание на Копа Америка с националния отбор на Боливия, за който има общо 37 мача и 1 гол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker