Локомотив (София)Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Иван Колев сподели за контузия в лагера на Локомотив София

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев коментира победата над Септември (1:0), която е втора поредна за неговия отбор. Опитният специалист сподели, че новият нападател Анте Аралица е контузен и затова пропусна днешния мач, като очакванията са той да е аут за повече от месец.

„Много труден мач, добре си давахме сметка срещу какъв отбор ще излезем. Септември съвсем не е слаб отбор. Те се хвърлиха на макс в този мач. Радостен и доволен съм, че футболистите бяха мотивирани, дисциплинирани и си свършиха отлично работата в двете фази на играта. Не позволихме нито едно поражение и нито един сериозен удар към нашата врата, а това говори за много сериозна работа в защита.“, коментира Колев.

profittips-the best football tips

„Не мога да сложа знак на равенство дали този мач е по-труден. Двата отбора са доста различни – Черно море е класен отбор, добре е стикован. Септември все още има процес по селекция, но за разлика от Черно море, те играха по-семпло и просто и ако не бяхме подходили сериозно, щяхме да имаме проблеми“, каза още той

„Ние затова работим всеки ден – да задържаме или ако е възможно – да повдигаме нивото. За жалост, загубихме Анте Аралица заради нелепа контузия. В атака оставаме с Диков, който не е в оптимално състояние, но се раздава на терена“

„Уточняват се сега нещата, но може би ще отсъства около месец-два“, сподели Иван Колев за травмата на Анте Аралица.

„Възможни са нови трансфери, но всичко висококачествено вече е взето, но предполагам, че ще намерим това, което ни трябва“, прогнозира Колев.

„Всяка точка е заслужена. Поздравявам момчетата, защото я изстрадаха с труда си. Направихме си изводите след тежката загуба. Видяхме си грешките. Изключително важно е да видиш и разбереш грешките си.

И днес 4-5 футболисти играят без базова подготовка. Взехме ги доста късно. Имаме футболисти на две седмици тренировки, а когато имаш двама такива футболисти, това се отразява цялостно на отбора.

Трудно е да кажа какво да подобрим, защото трябва внимателно да видим играта на ЦСКА 1948. Те се намират в добро състояние, доколкото знам. Отбор с добро представяне в евротурнирите, добри футболисти. Ще трябва да подходим внимателно“, завърши Иван Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker